По-рано лидерът на ГЕРБ начерта схема за решение на проблемите, свързани с

...
По-рано лидерът на ГЕРБ начерта схема за решение на проблемите, свързани с
Коментари Харесай

Нанков, и ти си Ники, обединете се с Денков - да ви викат Фичето...

По-рано водачът на ГЕРБ начерта скица за решение на проблемите, свързани с безводието. Символичната първа копка на автомагистрала „ Русе-Велико Търново “ беше направена при започване на декември предходната година от служебния министър Андрей Цеков.

 

Борисов попита кмета на Бяла – Димитър Славов, дали са създали моста на Колю Фичето. „ Реставрирахме го. Всичко е достоверно. Най-важното е, че като изградихме една част, към този момент има цялостното равно платно, което е било гордостта на този мост. Днес откриваме и неповторим музей. Довечера ще има гала “, похвали се той.

 

„ Дай да забележим в този момент другия Колю Фичето “, обърна се Борисов към Николай Нанков, който го съпровожда през целия ден до момента.

„ Тук ли беше копката “, попита водачът на ГЕРБ бившия районен министър, като му заръча: „ Не желая да се заяждаш, тъй като в този момент сме градивни “.

 

„ Като виждам какъв брой са нови багерите – все едно съм на галерия, не са се изцапали доста. С това движение какъв брой години на тези кметове на Бяла, Търново и Русе можем да обещаем, в случай че до момента това е темпото? Минали са четири години “, направи, обаче, забележка Борисов.

 

Той се върна на плана за реституция на моста на Колю Фичето, като напомни, че финансирането за него е било отпуснато през 2021 година

 

„ Винаги има един-двама недоволни. Навремето правихме църквата Св. Пантелеймон – наслада огромна. Същият човек, който тогава не искаше да има черква. Искаше да строи тотем на Бог Тангра “, описа кметът на Бяла.

„ Да построят и на Бог Тангра. Ние – ремонтирахме мостовете. И на Тангра, и на Зевс, и на Аполон – каквото желаят да създадат. Ние по-малки неща – на Колю Фичето. Защото и ти си Ники, и ти обичаш да пътуваш. И ти си Колю. Обединете се с Денков и направете нещо хубаво – да ви викат и на двамата Фичето “, измисли допирните точки Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР